鮮果茶

地區 : 元朗   |   類型 : 果汁
地址 : 元朗教育路3-7號富好大廈9號舖
電話 : 9828 2096

營業時間: 11:00-22:30

真材實料解渴首選 - 鮮果茶
元朗鮮果茶的招牌滿佈綠葉、裝潢以綠色為主,清新、自然、健康喺唔少捧場客對鮮果茶嘅印象,但大概無咩人會諗到「一見清新,再見傾心」呢句簡單嘅slogan原來蘊藏住店主無限心思。鮮果茶一直秉持製作健康鮮果茶的初心,堅持精挑細選優質水果。每杯果茶皆保留了新鮮水果的豐富營養,真材實料啖啖果肉,足以證明鮮果茶獨具匠心。 選自知名產地的優質茶葉、新鮮時令水果,再配合創新煮茶技術及好火候,以呢條Formula沖製嘅每杯果茶都馨香而不澀,絲滑回甘,絕對喺大熱天時嘅解渴首選!地表最強1000cc招牌大滿足水果茶選用最少七種新鮮時令水果製成,啜到最後都係芳香清甜,飲完茶再食埋啲水果,包你心滿意足!平時飲益力多覺得太甜又怕惹痰?店內的牛油果益多甜度適中又健康,牛油果內含高蛋白、多種維生素、礦物質及不飽和脂肪,無論健身人羣或是普羅大眾都非常啱飲!此外,店內還供應芝加哥熱狗包、鹽酥雞塊及奧爾良烤雞翅等多款惹味小吃,有得食又有得飲,簡直無得彈!

滿杯紅柚
纖維素高的紅柚內含豐富防癌抗老化的物質,適合一眾愛美女士。

霸氣橙子
點霸氣先?大大杯鮮橙果茶一啲都唔慳皮,再加上睇得見嘅果肉,抵飲!

鮮芒洛神花
清甜而帶有微酸的洛神花茶具有降血壓及利尿作用,與新鮮芒果非常match。

招牌大滿足
招牌果茶果然名不虛傳,內含火龍果、櫻桃、葡萄及檸檬等鮮果,飲完包你有大大的滿足。

檸檬百香果
由香氣濃郁的百香果及生津止渴的檸檬製成,清新口味令人難以忘懷。

金桔百香果
百香果最神奇的地方就是散發香蕉、菠蘿及草苺等味道,用來製作果茶就最適合不過。

火龍吐珠
鮮艷奪目的火龍吐珠低熱量高纖維,食療功效不言而喻,連減肥人士都啱飲!

牛油果益力多
具有美顏纖體功效的牛油果與益力多絕對是驚喜之作,入口甜而不膩。

奧爾良烤雞翅
外皮極富光澤的奧爾良烤翅鮮香誘人,雞肉飽滿勁抵食,大可以跟朋友開心share!